top of page

Ze hebben het over ons!

Naarmate de projecten van het Jeugd Parlement Jeunesse vorderden, hebben verschillende media, verenigingen en openbare instellingen over de vereniging geschreven. Dankzij hen is het JPJ bekender geworden in heel België en binnen de verschillende gemeenschappen die in België aanwezig zijn.

In de media

Dankzij 16 jaar ervaring is Jeugd Parlement Jeunesse erin geslaagd projecten uit te voeren die door verschillende lokale en nationale media in België worden opgepikt om zoveel mogelijk jongeren te informeren over de projecten van de vereniging, zowel in het Frans, Nederlands als Duits.

Door optredens op televisie, radio en in de geschreven pers streeft Jeugd Parlement Jeunesse ernaar haar doelstellingen duidelijk te maken. 

Met de parlementen

Dankzij de mogelijkheid om met veel parlementen in België samen te werken en projecten binnen vijf parlementen te organiseren, delen zij ook ons werk.

En nog veel meer

De activiteiten maken het mogelijk dat prominenten hun kennis komen overdragen in het Jeugd Parlement Jeunesse, maar ook dat een groot aantal studenten komt debatteren in een parlement, waarbij de laatsten de leuke momenten die ze hebben gehad met het JPJ delen.

ITCF 2.jpg

Une journée au Parlement de Wallonie

 

(ITCF Félicien Rops, 2013)

ITCF 1.jpg

Nos élèves au Parlement Wallon

(ITCF Félicien Rops, 2023)

Koen Geens.jpg

Jeugd Parlement Jeunesse

(Koen Geens, 2019)

DSCF0138.JPG
logo fond transparent sans texte.png
bottom of page